Despre Noi

Cateva lucruri despre noi

Despre noi

Aici ar trebui sa existe o poveste frumoasa, cizelata vreo 2 zile dupa un brainstorming de alte 5 ore, de lungime potrivita, pe care aproape nimeni nu o citeste.

Ei bine, adevarata poveste incepe asa:

A fost odata ca niciodata, o indrazneata idée nascuta din rude mari pe internet, din mama Facebook si tatal Google. Ideea a crescut intr-o luna cat altele in zece si, desi nu era una la parinti, avea tot sprijinul si buna crestere pe care i-o putea da spatiul imparatiei “WWW”.

Cu alte cuvinte,

Social Branding a fost creat din pasiunea pentru on line, avand ca obiectiv imbunatatirea personalitatii virtuale a brandurilor cu target romanesc. Conceptul de “social branding” presupune utilizarea informatiilor despre publicul tinta al brandurilor aflate sub lupa in scopul crearii unei punti de comunicare eficienta si facila intre marca si cumparator, pornind de la informatii concrete, relevante si masurabile despre comportamentul consumatorilor vizati.

Pe scurt,

Daca ar fi sa ne rezumam la 3 cuvinte-cheie, Social Branding isi propune ca brandul tau sa fie Virtual, Vizibil, Viral.

“Emisfera Stanga vede copacii.”

Atent la detalii, foarte calculat si cu spirit analitic, Stefan Stan este “emisfera stanga” a creierului SocialBranding.  Respecta cu strictete deadline-urile, este orientat catre rezultat si elaboreaza strategiile de business cu naturaletea unui antreprenor innascut. Inrucat detaliile fac frumusetea ansamblului, el este cel care se asigura ca totul functioneaza cursiv, logic si la timp. Cu Stefan vei interactiona daca ai nevoie de:

  • Analiza si raportare 90%
  • Consultanta Start-Up 95%
  • Publicitate on line 83%

“Emisfera Dreapta vede padurea”:

Imaginatia nu cunoaste limite, ceea ce o ajuta pe Miki Pereanu sa aiba cu usurinta o viziune holistica asupra lucrurilor si sa aduca plusul necesar de creativitate in strategiile de comunicare on line pe care le elaboreaza. Ea este emisfera dreapta a creierului SocialBranding si ii face placere sa contureze frumos si adecvat personalitatea brandului tau in spatiul virtual. Vei lucra eficient cu Miki daca ai nevoie de:

  • Comunicare de Marketing 80%
  • Branding si Identitate 87%
  • Content Marketing 95%

Indrazneste!

Apreciezi creativitatea si ai o idee pe care doresti sa ne-o impartasesti? Vrei sa afli mai multe despre noi? Ti-ar placea sa conturezi personalitatea brandului tau? Ai un feedback pe care doresti sa ni-l acorzi? Ne bucuram sa iti aflam parerea. Scrie-ne un mesaj si promotem sa iti raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Contacteaza-ne